Servere Jocuri

Daca esti in cautarea unui server de CS:GO, ori al unui server de SAMP, ori alt joc, ti-am pregatit cele mai bune servere din Romania si din intreaga lume.

GameTracker.com

Pe gametracker vei gami o multe de servere, precum servere de CS, CS:GO,Arma 2, Arma 3, Swat 4 si foarte multe altele. Poti selecta sa-ti afiseze servere doar dintr-o anumia tara, ceea ce este foarte bine, pentru ca astfel vei putea selecta serverele din tara unde de afli si in acest vel vei avea un ping scazut.

ARK Servers

Asa cum spune si numele, pe ARK Servers, vei gasi o multime de servere pentru jocul ARK: Survival Evolved. Servere se pot filtra in functie de harta, numarul de jucatori online si in functie de voturi, asa ca iti va fi mai usor sa-ti alegi serverul in functie de preferinte.

minecraft-mp.com

Daca esti un iubitor al jocului Minecraft, cu siguranta acest site este pentru tine. Vei gasi doar servere de Minecraft pe acest!
Articole Blog

Jocurile ar deveni plictisitoare la un moment dat daca s-ar putea juca doar in single player. Norocul nostru este ca a fost inventat si modul multiplayer, unde ne puteam juca alaturi de milioane de jucatori din lumea intreaga. Cum gasim un server unde putem juca? E simplu! Exista foarte multe siteuri care iti ofera mii se servere, de unde iti pot alege cel mai bun server pentru tine, in functie de preferintele tale.