Programe PC

Cele mai bune siteuri de unde poti descarca cam orice program ai nevoie.

Ninite

Acest site este extraordinar de util daca tocmai ti-ai formatat pc-ul si vrei sa intalezi programele de baza. Si nu doar ca le poti instala, dar este si foarte rapid si usor. Trebuie doar sa bifezi programele de care ai nevoie, si el iti va crea un installer care iti va instala automat toate programele selectate, scutind astfel timpul pe care l-ai pierde daca ai vrea sa instalezi toate programele pe rand. Are o multime de aplicatii. De la browsere, la programe de muzica, playere video si progra..

Download Program PC

Este un site de unde poti descarca gratuit programe pentru PC-ul tau. Majoritatea programelor sunt compatibile cu Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista si Windows XP.

programecalculator.ro

Indiferent ca esti in cautarea unui anumit program, sau doar vrei sa fii la curent cu ultimele aparatii, site-ul acest este perfect. Site-ul ofere si informatii bine scrise, pentru a stii cum sa instalezi fiecare program. Din pacate, nu toate programele disponibile pe acest site sunt si gratuite.
Articole Blog

PC-ul tau ar deveni probabil inutil fara programele PC, atat de folositoare.
Pentru ca stim cum e sa cauti un program de care ai mare nevoie si fie sa nu-l gasesti, fie sa nu functioneze corect, fie sa coste foarte multi bani, am adaugat in acesta lista cele mai bune siteuri de unde iti poti downloada programul de care ai nevoie, si asta gratuit!