Moduri SAMP / GTA


Daca esti in cautare de noi moduri pentru pentru jocul Gta San Andreas, aici este locul potrivit!
Ti-am pregatit o lista cu cele mai bune siteuri de unde poti descarca o gama larga de moduri, de la moduri pentru tinta, la moduri de masini, skinuri si multe altele.
Alege-ti modul preferat, instaleaza-l si distreaza-te.

ModuriSAMP.ro

ModuriSAMP.ro a fost conceput de către un fan al modurilor alui acest tip de joc. Este un site unde se postează aproape regulat, moduri la zi și testate. Articolele cu modurile respective conțin poze/videoclipuri și obligatoriu, un tutorial de instalare. Postează modul tău!

moduri.ro

Pe moduri.ro poti descarca o multime de moduri pentru jocul GTA San Andreas, complet gratuit. Site-ul oferta destule informatii cum se pot instala modurile, asa ca instalarea n-ar trebui sa fie o problema. Din pacate, site-ul nu este foarte updatat, cel putin in perioada acesta, dar contine oricum o gama vasta de moduri adaugate deja, asa ca nu vei pierde timpul degeaba daca alegi sa vizitezi acest site.

moduri.gratis

Cum sugereaza si link-ul site-ului, acesta este un alt site de moduri gratuite. Pe acest site vei gasi o multime de moduri, cum ar fi cele pentru arme, harta, masini, hud, radar, etc.

modurigta.ro

Moduri, skinuri si alte resurse pentru jocul GTA San Andreas. Vei gasi pe acest site moduri pentru arme, masini, vreme, hud, etc.

Game Modding - GTA San Andreas

Game Modding are o categorie intreaga de moduri pentru jocul Gta San Andreas

GTAinside

Pe GTA inside vei gasi moduri pentru toate jocurile din seria gta:GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, San Andreas, Vice City, GTA IV, GTA V.

Mod DB - SAMP

Un alt site unde vei putea gasi moduri noi pentru SAMP.

GTA All - San Andreas

Da-i jocului Gta San Andreas un aspect fresh cu acest moduri.

Nexus Mods - GTA San Andreas

Moduri noi, pentru ca tu sa nu te plictisesti niciodata de clasicul joc GTA San Andreas.

Game Watcher - San Andreas

Vei gasi in special moduri pentru arme, insa si alte moduri interesante.

Mods GTA SA

Site-ul este in limba portugheza, insa este destul de intuitiv, asa ca puteti descarca modurile si fara sa stiti aceasta limba.
Articole Blog

Jocul Grand Theft Auto: San Andreas este un joc video, lansat in anul 2004 de cei de la Rockstar Games, fiind al cincilea din seria GTA.
Jocul este disponibil pe: Windows, Xbox, Mac OS X, Android, IOS, Windows Phone, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 și Xbox One.
GTA San Andreas s-a bucurat de un succes extraordinar, devenind cel mai cumparat joc in anul 2004, si cel mai cumparat joc pentru PlayStation 2 din toate timpurile.
In prezent, acest joc de bucura inca de o mare popularitate, in special datorita modului SA:MP, prin care se poate juca online, alaturi de o multime de alti playeri.