Livrare Mancare

Ti-e foame? Am selectat pentru tine cele mai bune siteuri de unde iti poti comanda mancare direct la tine acasa, la birou, sau oriunde altundeva! De la pizza la salate si mancare chinezeasca, sau orice altceva doresti!

Food Panda

Ce zici de paste, pizza, sushi, noodles sau burgeri? Foodpanda se ocupata cu livrarea mancarurilor tale favorite in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov si alte orase mare. Ai peste 400 de restaurante și branduri exclusive pentru a-ti potoli foamea.

Takeaway

Comanda mancare online prin Takeaway.com, prin fiecare metoda disponibila, de pe orice dispozitiv disponibil. Gasesti peste 500 de restaurante cu specificuri foarte variate. Ce iti doresti sa mananci astazi?

Fooda

Livrare mancare in Bucuresti, la domiciliu sau la birou. Comanda online mancaruri gatite cu grija si ingeniozitate!

Uber Eats

Prin simpla apasare a unui buton, ai acces la restaurante locale excelente. Foloseste contul Uber pentru a comanda mancare savuroasa de la restaurantele preferate. Aceasta iti va fi livrata la adresa dorita.
Articole Blog

Ce faci atunci cand ti-e foame si nu ai chef de gatit sau de iesit in oras? E foarte simplu, comanzi online!
Restaurante care livreaza online s-au inmultit destul de mult in ultimul an, si continua sa o faca. In plus, au aparut diverse servicii care se ocupa cu preluarea comenzilor de la o multime de restaurante, fast food-uri, pizzerii, si o livreaza clientilor.
De obicei livrarea nu dureaza mai mult de 30-40 de minute, dar asta este in functie de restaurantul de unde comanzi, de firma care o livreaza, de zona unde stai...
Totusi, ai grija ca atunci cand comanzi, livrarea sa se faca si in zona in care locuiesti. In zonele mai putin populate e ceva mai greu sa gasesti un restaurant sau un serviciu de catering care sa vina in zona ta. Insa in zonele populate, acest lucru nu ar trebuie sa reprezinta o problema.