Bloguri Personale


Cele mai bune bloguri din Romania, scrise de cei mai buni bloggeri.

Love is a name

Un blog destinat in special adolescentilor, despre relatii si iubire.

Refu.ro

Blogul a fost o pasiune destul de mare pentru mine la începutul anului 2008, pe vremea aceea aveam foarte mult timp liber pentru a putea scrie pe blog. Îmi place să scriu despre tehnologie și internet.

Cronici Pe Bune

Un blog scrie de Silviu Iliuta,plin de satira si umor.

Blogul lui Pato

Pato.ro este un blog personal care abordeaza diverese teme precum shipbuilding-ul, viata, sportul

Alexandru Nestian

Alexandru este unul dintre acei blogari pe care ii poti citi cu drag. Postarile scrise de el sunt din diverse domenii, asa ca sigur vei gasi ceva ce te intereseaza.

Alexandru Oancea

Blog. Păreri. Ştiri. Frustrări. Întrebări. Opinii. Ironii.

Hope Discovery

In data de 15 Octombrie 2018, s-a lansat oficial site-ul Hope discovery Romania – www.hopediscovery.ro – o platforma de video-uri scurte create special pentru mediul online. In acest sens ne propunem ca prin intermediul acestor produse sa transmitem valori intr-un mod atractiv vizual, cu un consum minim din timpul de care dispune utilizatorul de astazi.
Articole Blog

Blogging-ul este activitate din ce in ce mai populara, inclusiv in Romania.
In acest moment, exista un numar mare de bloggeri romani, care scriu despre tot felul de lucruri, desi, unii bloggeri prefera sa scrie doar despre o anumita nisa, cum ar fi fotografia, auto, etc.
Blogurile sunt o forma de divertisment, insa si o metoda de a te educa, de a afla noutati, de vedea care sunt parerile altora despre diverse lucruri,evenimente,etc.