44 RON Cadou pe Revolut


Revolut este un start-up din Marea Britanie, care functioneaza ca un cont bancar si care se poate controla printr-o aplicatie.

Revolut este foarte bun,fie pentru cei care vor sa-l foloseasca in tara, putand face transferuri de bani direct din aplicatie prietenilor, familiei, etc, fara vreun comision, banii ajungand la destinatie in doar cateva secunde.

Este ideal si daca vrei sa calatoresti afara, putand face plati in peste 150 de tari, fara a plati vreun comision, dar si avand un schimb valutar extraordinar de bun.

Revolut este un serviciu GRATUIT, insa cei care doresc servicii extra(de exemplu sa-ti maresti limita de retragere de 800 lei/ luna la bancomat fara comision) poti upgrade cardul la unul PREMIUM sau METAL.

Pe langa cardul virtual disponibil in aplicatie, veti mai primi si un card fizic GRATUIT, care ajunge in cateva zile, fie prin curier, fie prin posta.

In plus, daca va faceti link prin acest link, veti primi un bonus de 44 RON dupa ce veti comanda cardul fizic.(valabil doar pentru cei care vor sa-si faca un cont nou)