Top jocuri cu fotbal pentru android


In special in randul baietilor, jocurile de fotbal sunt in topul preferintelor. Si cum se intampla de multe ori sa fii intr-un loc unde nu prea gasesti altceva de facut si sa ai un telefon la indemana, un lucru pe care il poti face e sa te joci pe telefon. Asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune jocuri de fotbal pentru a te juca pe telefonul mobil.

Final Kick 2019  - Gratis

Daca iti place "sa tragi la poarta" cu siguranta acest joc te va fascina. Poti juca turnee, atat online cat si offline. Acest joc are o grafica si animatii interesante, replay-uri in slow motion si multe alte lucruri interesante.

Football Manager Mobile 2019 - 44.99 RON

Daca ai calitati de lider, cu siguranta acest simulator este pentru tine. Creaza-ti propria echipa si invinge-ti adversarii din ligile disponibile. Jocul este licentiat de majoritatea marilor cluburi din Europa si alte continente.

Head Soccer La Liga 2019 - Gratis

Un joc amuzant, tip 1 vs 1 cu jucatori din liga Spaniei.

PES 2019 Pro Evolution Soccer - Gratis

Unul dintre jocurile de top, atat pentru pc cat si pentru mobil, pes 2019 este clar un joc pe care vrei sa-l incerci. Joaca multiplayer online sau local si testeaza animatiile uimitoare ale acestui joc.

World Soccer League - Gratis

Desi nu se bucura de o popularitate asa de mare a in randul altor jocuri, WSL este un alt joc pe care ar trebui sa nu-l ratezi. In joc sunt disponibile 60 de echipe de club, 60 echipe nationale si 2000 de jucatori. Jocul este disponibil in 15 limbi diferite.