Ce filme urmarim pe Netflix in 2020?


2020 este un an in care vor aparea foarte multe filme asteptate de fani, iar inceputul de an este marcat de un numar mare de aparitii noi, care te vor tine cu sufletul la gura.


10 ianuarie - AJ si Regina (serie noua)


RuPaul a co-creat si a jucat in aceasta comedie rolul unei drag queen, care cauta locul ideal in care sa deschid un club de drag si intalneste si intalneste copil fugit de acasa in timp ce este pe drum.


Girl / Haji (serie noua)


Un avocat japonez merge la Londra in cautarea fratelui sau, un mafiot, care se presupune ca este mort si se gaseste prins intr-un sir de crime specifice unui thriller britanic / japonez.


Medical police (serie noua)


In aceasta actualizare / continuare a Swim , o pereche de medici din Brazilia descopera un virus violent, amenintator, care poate fi centrul unui complot al conspiratiei guvernamentale. Ulterior, incepe lupta lor pentru a gasi cele mai bune solutii care sa ajute la eliminarea virusului, totul intr-o maniera foarte amuzanta.


15 ianuarie


Grace and Frankie (sezonul 6)


Acesta nu va fi ultimul sezon al serialului de comedie - va mai aparea inca unul dupa asta - asa ca pregateste-te sa razi mult si sa te distrezi pentru ca persoanejele sunt din nou aici sa te amuze.


17 ianuarie


Educatie sexuala , sezonul 2


Sezonul 2 al emotionantului serial adolescent britanic despre fiul unui terapeut sexual care isi conduce propria clinica subterana este din nou aici.


23 ianuarie


The Ghost Bride (Noua serie)


O drama malaeziana care are loc la sfarsitul anilor 1800 in legatura cu o femeie care moare si se trezeste in viata de apoi, devenind mireasa fantoma a unui mostenitor recent decedat, bogat, este una dintre seriile Netflix foarte apreciate mai ales de pasionatii de drame.


October Faction (serie noua)


O adaptare a seriei de benzi desenate Steve Niles si Damien Worm despre o familie de vanatori de monstri, va tine copiii, dar si adultii cu sufletul la gura.


24 ianuarie


Frilling Adventures of Sabrina , Sezonul 3


Mai multe aventuri satanice ale vrajitoarei adolescente sunt pe drum iar pasionatii genului abia asteapta noul sezon in care aventurile Sabrinei sa ii tina cu sufletul la gura.


29 ianuarie


Noaptea pe Pamant


O serie inspirata din care exploreaza minunile creaturilor nocturne care prind viata noaptea, este aici pentru a atrage toti pasionatii de filme care studiaza natura in toate formele sale.


Omniscient (serie noua)


O serie distopica, de stiinta, in care toata lumea este monitorizata intens! Protagonistul urmareste o femeie care este martora la o crima, pe o camera de supraveghere si trece la investigatii de unul singur.


Ianuarie 30


The Stranger


Aceasta miniserie este adaptarea thrillerului facut de Harlan Coben despre un barbat care se apropie de un strain si afla un secret devastator despre familia sa, ceea ce duce la descoperirea unor adevaruri dureroase.


Dupa cum poti vedea inceputul de an este plin de activitate pe Netflix, platforma oferind o serie considerabila de noi aparitii.


This document has been composed with the free HTML edior. Click here to give it a try.