Cele mai bune desene animate aparute recent


Cu ajutorul animatiei pe calculator, desenele animate sunt mai bune ca niciodata - si nu mai sunt doar pentru copii. Si in timp ce Disney / Pixar au stabilit standardul superior in materie de productii animate, nu sunt singurele centre de animatie din prezent, pentru ca apar an de an si alti producatori cu idei interesante. Iata cele mai bune filme de animatie aparute recent.


Hotel Transilvania 3: vacanta de vara


Banda de monstri s-a intors, de data aceasta plecand intr-o croaziera exotica, in care Dracula se indragosteste de capitanul navei - care se intampla sa fie stra-nepoata lui Van Helsing, cel care il vaneaza practic din totdeauna.


Peter Rabbit


Desi tehnic este un hibrid cu actiune live / animat, povestile indragite ale lui Beatrix Potter primesc atentie si pe marele ecran, fiind rulate in cinema. James Corden este vocea iepurelui care le conduce pe surorile sale Flopsy, Mopsy si Cotton Tail intr-un razboi in curs de desfasurare impotriva biruitorului domn McGregor. Dar cand proprietarul de gradina moare, Peter and Co. trebuie sa faca fata unui nou dusman.


Grinch


Dr. Seuss revine din nou (de data aceasta in forma animata pe computer si cu vocea lui Benedict Cumberbatch) pentru o alta abordare familiara a Craciunului – in care un personaj rau refuza sa intre in spiritul sarbatorilor si este pornit distrugerea vacantei pentru locuitorii din Whoville o data pentru totdeauna.


Maria si floarea vrajitoarei


Primul lungmetraj de la Studio Ponoc, echipa de animatie formata din fostii angajati de la Studio Ghibli, Mary and the Witch's Flower este povestea unei tinere fete care obtine o floare care ii confera puteri extraordinare pentru o singura noapte. Un succes in Japonia, Kat Winslet si Jim Broadbent sunt cei care interpreteaza versiunea in limba engleza.


Isle of Dogs


Povestea unui tanar japonez pe nume Atari, care se imbarca intr-o expeditie pentru a ajunge la bunul sau prieten canin in Insula Trash, in care un primar malefic a alungat toti cainii. Acest film animat este foarte educativ pentru copii si merita inclusiv atentia adultilor. Desi poate avea scene dramatice simtul umorului este in top in acest film.


Incredibile 2


Aceasta continuare a filmului Pixar, castigator la premiului Oscar din 2004 reuneste familia Parr, americanii aparent normali, care sunt in secret supereroi (condusi de Mr. Incredible si sotia sa, Elastigirl). Elastigirl primeste o sponsorizare corporativa pentru a continua sa salveze lumea - lasandu-si sotul exasperat acasa pentru a avea grija de copii.


Wreck-It Ralph


Adorabilul raufacator revine prezentandu-i pe Wreck-It Ralph si pe colegul sau Vanellope (Sarah Silverman) aventurandu-se si iesind din casa in cautarea unei piese de schimb pentru jocul spart al lui Vanellope. Ei se conecteaza pe Internet, in mod natural, pentru a face unele cumparaturi online – insa descopera o lume salbatica si necunoscuta, care nu seamana cu nimic din ceea ce cunosteau.


Aceste filme animate sunt unele dintre cele mai bune si cele mai apreciate in prezent. In plus, cele mai multe din aceasta lista au ajuns deja si in cinematografe. Sunt perfecte atat pentru copii cat si pentru adulti.